Inicio2021-11-17T14:03:41+00:00

Comunidad Valenciana / Región de murcia
Extremadura / Ibiza

Guanya temps. RESERVA CITA

Amb cita prèvia, tot és més còmode.

Respectem totes les condicions de seguretat i higiene.
Com a conseqüència de les recents limitacions de mobilitat, l’informem que la ITV és causa justificada de desplaçament autoritzat.

És preferible anar sense acompanyant.
MASCARETA OBLIGATÒRIA. .

ÀREA PER A PROFESSIONALS

Sense cues, sense esperes, reserva cita el mateix matí i optimitza el teu temps.

ACCEDIR

ITV Itevebasa, Inspecció Tècnica de Vehicles

Estación ITV Vega Baja S.A. (Itevebasa) és l’empresa matriu del grup, constituïda el 1982 i amb quasi 40 anys d’experiència al sector de la inspecció tècnica de vehicles i milions d’inspeccions de vehicles realitzades per la seguretat viària i la protecció del medi ambient. Va ser una de les primeres a obtindre l’autorització per a actuar com a ITV privada a nivell nacional i la primera a la Comunitat Valenciana.

L’any 1998 vam ser pioners a exportar els nostres coneixements a la República de Cuba on vam posar en marxa la Revisión Técnica de Autos, que es va denominar RTA. Actualment gestiona cinc concessions administratives i una autorització del mateix sector a Espanya, una a la Comunitat Valenciana (lot 6), tres a la Junta d’Extremadura (lots 1, 2 i 3), una altra per al Consell d’Eivissa i una Autorització Administrativa a la Regió de Múrcia amb un total de 17 línies universals, 40 per a vehicles lleugers i 16 per a motocicletes o ciclomotors entre CITV fixos i mòbils. Distribuïdes en 15 estacions fixes i 17 unitats mòbils, som un dels principals operadors d’Espanya amb capital íntegrament nacional, amb una previsió per a 2021 de més de 850.000 servicis d’ITV i quasi 200.000 de comprovació sonora.

Guanya temps!

RESERVA CITA
Go to Top